Salangen-Nyheter

Mental Helse i Salangen på årlig tur:

"Harryhandel" i Abisko

Det var 27 handelsglade personer med til Abisko i Sverige. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Fredag gikk rundt 30 medlemmer i Mental Helse Salangen inn i Furuly turbuss for å ta turen til Abisko i Sverige som er blitt en årlig foreteelse på denne tiden. Dette er både en handletur, men også et sosialt tilbud til medlemmene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Mental Helse i Salangen har en god del aktiviteter av ulike slag, og nå har de kommet tilbake fra en "harryhandel-tur" i Sverige. – Ja vi prøver å få til slike utflukter, som både er populære og koselige og medlemmenene begynner tidlig å stille spørsmål om når vi skal ha denne turen. Jeg skjønner at turen er populær for noen som ikke det er så enkelt å kunne komme seg på en slik tur får jo mulighet til det, sier Kjell Tunheim, daglig leder til nettavisen. Turens innhold gjelder både å kunne handle litt, og ikke minst det sosiale. – På hjemturen så er det lagt opp til at vi får spise middag sammen, noe som er både hyggelig og ikke minst sosialt, forteller Kjell Tunheim til nettavisen.

God stemning i bussen, både på tur inn til Sverige, og tilbake til Sjøvegan igjen. FOTO: KATHRIN TUNHEIM.

Godt føre

Reisedagen begynte i Salangen med mye regn og snø forbi skoggrensen i fjellet. – Jeg tenkte i dag at det bare ble skittvær på turen og kanskje glatte veger over fjellet. Men nå på hjemturen så er det bare flott med bare og tørre veger så bussen kunne med fordel kjørt med sommerdekk. Totalt sett så har vi hatt en trivelig og koselig tur med både handel og spisepause, hvor hver enkelt bestiller det dem vil ha å spise. I etterkant av dette så vil jeg skrive en rapport på Mental Helse sine sider. En slik fin tur betyr mye for de som velger å være med i dette felleskapet, forteller daglig leder Kjell Tunheim til nettavisen.

Bussjåfør med godt humør, Tor Ivar Nyland passet på at alle kom seg trygt til Sverige, og tilbake igjen. FOTO: PRIVAT