Salangen-Nyheter

Overlever ikke i Salangen

"Juliette" legges ned

Butikken "Juliette" i sentrum av Sjøvegan startet i går med opphørs-salg. Mange ble svært overrasket over avgjørelsen som butikkeier Sølvi Line Lamo (bildet) hadde tatt. - Det bærer seg ikke lengre rent økonomisk. Derfor må jeg stenge, sier hun.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 22.06.2008 kl 00:00

På bildet:

Sølvi Line Lamo har drevet butikken "Juliette" i ett år og fire måneder i Salangen.

Hun kom til Salangen med mye energi og planer for butikken hun skulle starte, Sølvi Line Lamo. Etter kort tid ble ideen og "butikkbarnet"  født. Butikken "Juliette" kunne se dagens lys i Salangen. Etterspørselen etter garn og parfyme etter at Oddveig Johansen la ned Maxi Miljø, var da stor. - Vi har hatt faste kunder hele tiden på butikken her. Kunder som kjøper garn og kosmetikk, sier Sølvi Line Lamo overfor nettavisen.

Gråter

I går morges satte hun skiltet opp som hun egentlig ikke ville sette opp, men som må settes opp ettersom at butikken ikke er lønnsom lengre. - Det er en trist dag. Det er mange av kundene som ville gråte når jeg sa at jeg skulle legge ned, sier Lamo. Hun er nå på jakt etter jobb i Salangen. For hun har tenkt å være i hjemkommunen selv om hun legger ned butikkken.

Over "Millionfisken"

Sølvi Line Lamo startet opp med "Juliette" i lokalitetene til Einar-Harald Woll og Torbjørn Woll på Smedalen. Her har butikken holdt hus i ett år og fire måneder. - Jeg pusset jo opp lokalene når jeg kom hit, så det er jo utrolig fine lokaliteter dette, konstaterer Sølvi. Hun har bestemt seg for å holde butikken åpen til over Millionfisk-arrangementet i Salangen. Etter det legger hun ned.

Alle foto: Jon Henrik Larsen