Salangen-Nyheter

Revykveld på Ibestad:

"Kvæsmen" tar laust

Medlem av Kvæsmebolet revylag, Tor Meyer ønsker alle hjertelig velkommen til revyen førstkommende lørdag. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

HAMNVIK: Den 14. april blir det mye liv og latter inne på Ibestad Kulturhus når hurragjengen i Kvæsmebolet revylag inviterer til show. Revyen "Kvæsmen Tar Laust" består av kun ferskt og freidig innhold skrevet av laget selv.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Lørdag 14.april blir det revykveld på Ibestad kulturhus. I fjor startet revyen første dagen i april, men i år flyttes den frem til den 14. april denne lørdagen.  Billettprisen er 250 kroner, og kan kjøpes både på Eldorado AS og salg ved døren ved Ibestad kulturhus. Det er 15 års aldersgrense for revyen. Dørene åpnes kl. 17.30, derav selve revyen starter kl. 19.00. Det blir 2 timer med latterbrakende underholdning med ilagt 2 pauser. Det blir både sketsjer og en god del sanger, der innholdet inspireres av både lokale hendelser og fra verden øvrig. – Ingen skal føle seg trygg. Vi har tatt med oss mange lokale hendelser, lover medlem av revylaget Tor Meyer. I pausen blir det salg av kaffe, øl og vin, og det blir pubkveld etter forestillingen senere på kvelden.

En klar publikumsfavoritt

Totalt består revylaget av 12-14 personer. De har holdt på i hele 28 år, og da de ville gi seg var det klart fra publikum at populariteten deres var så stor at de bare måtte fortsette. Revyen er så etterspurt at publikum allerede spør etter neste revy i døren før forestillingen er slutt. Det tar tid å forberede en slik revy, og de starter allerede i august med å sanke inn inspirasjon til årets forestilling. – Vi har ikke gjort dette om det ikke var artig sier, medlem av Kvæsmebolet revylag, Tor Meyer.