Annonse
Salangen-Nyheter

Salangen kommunes middag for ansatte:

"Taxi-Kalle" overrasket alle!

Over 200 kommunalt ansatte var samlet til felles middag i Salangen kulturhus sist fredag. Komiker Finn-Arve Sørbøe sørget for underholdningen.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Over 200 kommunalt ansatte var samlet til felles middag i Salangen kulturhus sist fredag. Komiker Finn-Arve Sørbøe sørget for underholdningen. Foto: Jon Henrik Larsen

Under den kommunale middagen i Salangen kulturhus fredag kveld dukket selveste "Taxi-Kalle" opp, i skikkelse av Finn-Arve Sørbøe.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 02.11.2022 kl 11:44

Annonse
Annonse

Med over 200 ansatte tilbords i Salangen kulturhus fredag kveld, kunne Salangen kommune trygt gjennomføre den årlige kommunemiddagen, som har vært en sukess vært år siden det ble startet opp i 2006. De siste årene har det ikke vært noe sammenkomst grunnet pandemien.

Blomster og humor

I tilegg til blomsteroverrekelser og hederstegn til de som har jobbet lenge i kommunen, ble kvelden toppet med skikkelig nordnorsk humor. Selveste "Taxi-Kalle" var hentet til Salangen for å "showe" med de kommunalt ansatte på en fredagskveld. Finn Arve Sørbøe kjent fra På Tryne Teateret spilte flere morsomme nordnorske karakterer der han sto på scenen i Salangen kulturhus.

*Saken fortsetter under bildet*

Også karakteren "Magnhild" var med i det 45 minutter lange showet som Finn-Arve Sørbøe holdt på kommunemiddagen fredag.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Også karakteren "Magnhild" var med i det 45 minutter lange showet som Finn-Arve Sørbøe holdt på kommunemiddagen fredag. Foto: Jon Henrik Larsen


Det var ingen tvil om at de kommunalt ansatte likte godt humoren de fikk servert, da latteren satt veldig løst i salen. Også en del av ledelsen i kommunen fikk "passet" påskrevet med artige kommentarer fra komiker Sørbøe på scenen.

Mazhar Iqbal fra Mazhar Mathus sto for matserveringen, som for anledningen var julemat. Kvelden ble etterhvert avsluttet på kulturhuset og flere valgte da å dra ut på Maloneys Pub og på Kåre kafé i etterkant.

Annonse