Salangen-Nyheter

Ekstremløp 2016:

Rahaf tok sølv i løp

Rahaf Sourani er fornøyd med sølvmedalje. FOTO: PRIVAT

TROMSØ: Under ekstremløpet i Tromsø fredag, som ble arrangert av Midnight Sun Marathon fikk Rahaf Sourani fra Lavangen sølvmedalje i sin klasse.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

På lørdag møtte Lavangen mannsterk på ekstremløpet som arrangeres årlig av Midnight Sun Marathon. Ekstremløpet var et motbakkeløp med start fra Tromsø Camping og mål ved Fjellstua restaurant, 421 meter over havet. Det var rundt 90 deltakere som møtte på startstreken, hvorav 25 var fra Lavangen. Rahaf Sourani fra Lavangen Idrettsforening sprang seg opp til sølvmedalje i sin klasse, jenter 12-14 år. - Det var veldig artig selv om det var litt glatt på enkelte partier, men jeg er ikke sliten, forteller Sourani fornøyd til nettavisen.

Lavangen møtte sterkt opp i Tromsø under ekstremløpet. FOTO: PRIVAT

Gull til neste år

Sourani fullførte løpet med en tid på 24:52 og var bare to minutter unna for å ta gullmedalje i hennes klasse. Dette ser hun på som en viktig motivasjonsfaktor til å fortsette treningen. - Det var en deltaker fra Kvaløysletta som var litt raskere enn meg. Jeg får bare fortsette med treningen slik at jeg kanskje tar hun til neste år, sier hun med en glimt i øyet.  Nå ser hun frem til mørketidsløpet i januar til neste år.