Salangen-Nyheter

God reklame for Garsnes Brygge:

Rating prosent 9,1

Skiltet fra Booking.com er kommet på plass på veggen ved inngangen til Garsnes Brygge, som et synelig bevis på kundenes tilfredshet med stedet.

GARSNES: Kunder som har vært på Garsnes Brygge i Salangen er så fornøyd med stedet, at de har gitt stedet høy rating på nettstedet Booking.com. - Dette er helt fantastisk for oss, og det er alle på laget her som får dette for en flott innsats, sier Andreas Utstøl (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Nyheten om ratingen som er gjort av kundene som bruker Booking.com, kom tidligere i år. Forleden dag kom skiltet med det synelige beviset opp på veggen på Garsnes Brygge. - Å få noe slikt er helt fantastisk og veldig hyggelig for oss. Og dette er ei markedsføring som ikke kan kjøpes for penger, det er alle som har vært innom her hos oss, og det er fra hele verden, sier Utstøl til nettavisen. Han har lagt ned mye tid og arbeid på stedet, i lag med flere mennesker. - En slik rating går inn på alle felt hos oss. Det gjelder renhold, mat, hvordan tilbudet tilrettelegges totalt og den servicen vi tilbyr våre gjester, ja alle ting du kan komme på. Husk at det er folk fra hele verden som har uttalt dette, avslutter en tydelig stolt Utstøl til nettavisen.