Salangen-Nyheter

Reiselivsnæringa møttes

Fredag kveld møttes de ulike aktørene innenfor reiselivsnæringen i Salangen til et uformelt møte på Fryseriet pub på Medby. Møtet gav mange ulike ideer til framtiden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Reiselivsnæringen og NASA Salangen møttes fredag kveld for å diskutere muligheter og status.

Det er ikke hver dag de samles rundt ett bord, for sammen å drøfte strategi for reiselivsutviklingen i Salangen. - Det er positivt at vi får samlet de fleste innenfor denne næringen, og se på utviklingen som er. Spesielt er jo dette med overnattingsplasser i Salangen som er en viktig sak, sier Øyvind Strømseth som selv planlegger bygging i sentrum. Hver enkelt av de oppmøtte på møtet fikk fortelle om hvordan deres bedrift går for tiden, og hva som er planer for tiden framover. De fleste syntes nok at planene til Øyvind Strømseth og Lundbrygga var spesielt interessant. Det vil ha mye og si for det totale sentrumsbildet som vil bli.

Usikkerhet rundt Vertshuset

Også Rainer Høynes fra Sagfjorden Vertshus kunne fortelle om byggeplanene og arbeidet som foregår der for tiden. Han var usikker om når tid han kunne åpne sin nye del, ettersom at arbeidet ikke var påbegynt av byggeherre. - Vi håper jo at vi sku ha det klart til påsken. Men det ser mørkt ut for det, sa Høynes på møtet. De som var på møtet fredag, var enige om at møtet hadde vært interessant og informativt.

Foto: Jon Henrik Larsen

ANNONSE
Annonse