Salangen-Nyheter

UL Fram inviterer i år som i fjor:

Reker og revyfest

I år er det er 120 års jubileum for ungdomshuset. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

I år er det er 120 års jubileum for ungdomshuset. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SOLØY: Lørdag er det i tradisjon tro Rekefest, med god mat, revy, sang og dans i regi av UL Fram i Lavangen. I år skal 120 års jubileumet for ungdomshuset markeres.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I år som i fjor blir den tradisjonsrike rekefesten til UL Fram å finne sted, der det blir servering av reker, med gryterett som alternativ, og som vanlig en hysterisk morsom revy arrangert av medlemmene i UL Fram. - I år blir det litt spesielt ettersom det er 120 års jubileum for ungdomshuset, hvor vi blir å ta for oss litt av historien til ungdomshuset med i revyen, forteller medlem av underholdningskomiteen UL Fram, Roy-André Berg.

Åpner dørene tidlig

Billetter til rekefesten kan enten kjøpes på nett, eller bestilles via telefon for de som ikke har internett tilgjengelig. - Det blir kanskje salg av billetter i døra også på lørdagen, sier Roy-André. Forøvrig åpner dørene klokken 19:00 førstkommende lørdag på UL Fram på Soløy i Lavangen. - Jeg oppfordrer alle til å ta turen for god mat i godt selskap og få seg en god latter eller to, avslutter medlem av underholdningskomiteen UL Fram, Roy-André Berg.

Annonse