Salangen-Nyheter

Parkerte ulovelig utenfor Rema 1000:

Rekesalg på handikap

På bildet: Rekeselgeren hadde parkert boden sin ulovelig utenfor Rema 1000 torsdag formiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Rekeselgeren som torsdag besøkte Sjøvegan, hadde stilt seg ulovelig utenfor Rema 1000- butikken på Sjøvegan. Plassen bilen sto på var dedikert til handikapede-kunder.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På Sjøvegan er det ikke mange plassene som er satt av til handikappede spesielt. Utenfor Coop Prix er det satt av to plasser langs veien, mens det på Rema 1000- butikken er det satt av tre plasser. Torsdag formiddag måtte personer med handikap-kort vike unna for rekebilen til Senjafisk, den hadde nemlig tatt parkeringsplassen deres. - Dette er dumt. Det er ulovelig og stå parkert på denne plassen. Den er satt av til oss som har handikap-kort, sier Bent Petersen til nettavisen.

På bildet:

Selv om parkeringen til rekeselger Inge Våga ikke var den beste, smakte rekene hans desto mye bedre. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Gode reker

Selv om ikke parkeringen utenfor Rema 1000 ikke var den beste for rekeselger Inge Våga, så smakte rekene fortreffelig. Det kan nettavisens journalist skrive under på.  - Det er ferske reker jeg serverer. De er hentet i Lyngen, skryter Våga.

Fikk lov

Våga fikk tillatelse til å stå på handikap-parkeringen og selge reker ved inngangen til Rema 1000, av butikksjefen. Men Våga er strålende fornøyd med salget av reker på Sjøvegan. - Dette er en topp plass og selge reker og annen fiskevare. Jeg har hver torsdag solgt mellom 80 og 100 kilo med reker her, sier Inge Våga fornøyd til nettavisen.

ANNONSE
Annonse