Salangen-Nyheter

Kåre på Kaia inviterer:

Retro aerobic med Dina

Dina Bay ved Kåre på Kaia ønsker alle hjertelig velkommen til retro-aerobic førstkommende lørdag klokken 14:00. Samtidig osm man får seg litt trim er man også med å støtter en god sak, all inntekt går til Linas Hauge og innsamlingsaksjonen hans til kreftforeningen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: I forbindelse med at Linas Hauge endelig er kommet til Salangen under sin innsamlingsaksjon Troms Rundt - Tur for liv har Dina Bay ved Kåre på Kaia bestemt seg for å ha sin egen lille spreke aksjon til støtte for Linas sak.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Førstkommende lørdag inviterer Dina Bay og Kåre på Kaia til retro aerobic nede på Lundbrygga. – Det er for å skape litt engasjement for Linas Hauge og saken han går for. Vi har valgt å kjøre et stunt på lørdag med retro aerobic som vi skal avholde ute på kaia hvis været tillater det, hvis ikke blir vi inne. Det koster 50 kroner eller mer og delta, og 50 kroner for å ikke delta, ler Dina Bay i intervju med nettavisen. All inntekt de får fra aerobicen går til Hauges formål, som er kreftforeningen.

En lavterskel work-out

Ettersom Hauge skal ta noen hviledager i Salangen før han fortsetter videre på turen mener Dina at han ikke må hvile for mye. Derfor har Dina utfordret Linas om å være med å delta på deres retro aerobic. – Det sa han selvfølgelig ja til. Det blir en ti minutters work-out på kaia, dette er en skikkelig lavterskel aerobic som alle klarer. Vi tror det kan bli artig. Hans Christian Gjøvik fra Arbiota skal sponse Linas med blåbær-teen "Bærserk" som han kan ta med seg videre på turen. I tillegg er det 50% salg på blåbær-teen på lørdag, og alle pengene fra det salget går også til kreftforeningen. Vi har som vanlig åpent fra klokken 11:00 til 15:00 på lørdag. Aerobicen starter klokken 14:00 og vi håper mange tar turen for en liten treningsøkt og samtidig støtte en veldig god sak, oppfordrer Dina Bay avslutningsvis.