Salangen-Nyheter

Nytt konsept med UL Fram:

Revyfest uten reker

Ungdomslaget Fram har vist gang på gang at de ikke bare bryter av med superlokale revyinnslag, men også strekker seg til det internasjonale. Bildet ble tatt under fjorårets framføring. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SOLØY: I over 120 år har det vært revyfest med rekeservering på Framheim, men i år forsvinner rekene fra menyen. - Alle har godt av forandring i ny og ne, og i år blir revyen det første besøkende får servert, sier Anne Strømmesen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Like oppe i bygda i Lavangen finner man Framheim Grendehus, hvor det en gang i året oser ren festglede når ungdomslaget Fram arrangerer revy og rekefest. I år derimot blir det manko på duften av reker i lokalene. Den 120 års lange reketradisjonen brytes for å gi plass til et nytt konsept på Framheim. - Det har kommet ønsker om å gjøre litt forandringer på hvordan vi arrangerer revyen og rekefesten. I år kommer revyen først, før det blir enkel matservering for de som vil bli igjen etterpå, forteller Anne Strømmesen ved UL Fram. Hva som skal erstatte reker på menyen, er enda ikke helt fastslått, men en ting er sikkert. - Maten blir god, og folk skal bli mett med et smil om munnen når de besøker oss i februar, avslutter Strømmesen til nettavisen. Revyfesten er i år døpt "#memoose", og arrangeres 17. februar på Framheim Grendehus.

Musikalske innslag er det så og si alltid når UL Fram steller i stand revyfestene sine. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN