Salangen-Nyheter

"Kortreist Kultur" til neste år:

- Rundt 70 skal opptre

Gunnar Sæbø er konferansier for konserten i Salangen kulturhus

Gunnar Sæbø er konferansier for konserten i Salangen kulturhus

SJØVEGAN: Året er enda ikke over før det planlegges nye konserter og forestillinger til 2017. I Salangen kulturhus skal det bli mulig å få oppleve "Kortreist Kultur" med artister fra nærområdet, og lokal brygget øl fra Lavangen.

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2016 kl 00:00

Annonse
Annonse

"Kortreist Kultur" lyder navnet på den store konserten som kommer like over nyttår, og konferansier i forestillingen, Gunnar Sæbø forteller nettavisen at de allerede er klar med mange flotte artister til konserten. - Det skal være til sammen rundt 70 folk som skal opptre i løpet av lørdagskvelden 21. januar til neste år. Flere er i fra Bardu, og nærområdet rundt, så dette blir spennende å få med seg, sier Sæbø fornøyd til nettavisen. Blant annet skal Freidig Mannskor stille opp som et flott kor, Viseklubben Baluba skal synge i fra seg, og den harmoniske vokalgruppa "Busy Voices" skal masere øregangene til besøkende. Håvard og Steffen Duo kommer også for å legge enda mer til denne folkefesten, og lista fortsetter videre. - Oddgeir Sagerup og Stian D. Klappe skal også ha en forestiling ved navn "Under Nordlig Himmel" som blir spennende. Også er det en nyetablert storband som heter BASA Bigband som skal få det til å svinge for oss. De ble etablert i november, så de har hatt to måneder på å få alt på plass for deres første konsert. forteller Sæbø.

Lokalbrygget drikkevarer

Sæbø kan også fortelle til nettavisen at Lavangen også blir å bringe inn noe godt til bordet, eller nærmere bestemt i glasset. - Lauvanger Mikrobryggeri blir å møte opp i kulturhuset med lokale øltyper. Det er bare å glede seg til muligheten til å få en kortreist kulturkveld i januarmåneden, sier Sæbø og ler.

Stor pågang

Billettsalget har allerede startet i Salangen og på Setermoen, og Gunnar Sæbø kan fortelle nettavisen det så langt har vært et bra trykk på salget. - Det har vært et rykende godt salg på billettene til konserten. Jeg har ikke tallene på hvor mye som er solgt i kommunene, men jeg har hatt mange som har henvist seg til meg. Folk må bare skynde seg å bestille billetter før vi går tom, vi har fortsatt noen igjen, avslutter Sæbø fornyød til nettavisen.

Annonse