Salangen-Nyheter

Sjøveganrussens egen revy:

Russen klar for scenen

Russen håper på en fullstappet sal førstkommende lørdag. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Russen ved Sjøvegan videregående skole står klar på scenen i Salangen kulturhus for å fremføre årets russerevy, "Sjøveganrussen sprenger fraværsgrensen" førstkommende lørdag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sjøveganrussen sprenger fraværsgrensa når de øver seg til årets russerevy. Det er helt sikkert!. Russen har rigget opp utstyret og er ferdig med generalprøven til fremførelsen lørdag kveld. Uten å røpe for mye kan russen avsløre at det vil være flere humoristiske numre, dansenumre og sanger fremført av elevene selv. - De numrene vi har skrevet selv er vi mest stolte over. Vi har en rød tråd med å sprenge fraværsgrensa, men vi har med andre grenser med tanke på at mottoet til Salangen kommune er å sprenge grenser, sier russerevysjefen Ida Nyvoll Skagtun ovenfor nettavisen.

Elevene gjør de siste finjusteringer. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Hemmelighetsfull

Russen er veldig hemmelighetsfulle på hva publikum kan forvente til i morgen. Skagtun sier at øvingen har vært en blanding mellom artig og stress. - Vi må jo kombinere dette med skolen også, og det er veldig mye skole når man går på siste året. Selv om det blir mye stress blir det veldig bra til slutt uansett, fortsetter hun. Revyen skjer i Salangen Kulturhus kl. 19:00 lørdag 29.april, og dørene åpnes 18:00. 100 kr. inngang. Billett kjøpes i døra ved kulturhuset! - Vi oppfordrer alle til å komme på revyen for å se oss, men også for at overskuddet vil gå til å støtte en gode sak, sier Skagtun avsluttende.