Salangen-Nyheter

Ønsker flere dugnadsarbeidere:

Rydder ski-anlegget

Nå skal det være dugnad på ski-lekanlegget på Vasshaug.  ARKIVFOTO: PRIVAT

Nå skal det være dugnad på ski-lekanlegget på Vasshaug. ARKIVFOTO: PRIVAT

VASSHAUG: Nå gjøres det klart for andre sesongen i Vasshaugs Ski-lekanlegg. På førstkommende søndag skal det holdes en ny dugnad og alle oppfordres til å stille opp.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Søndag 11. oktober arrangeres det en ny dugnad på Vasshaugs ski-lekanlegg. Anlegget er et privat initativ basert på en idé om et skianlegg for barn. I år blir det andre sesongen anlegget er i bruk, men først trengs det en del forberedelser. Nå søkes det etter flere frivillige dugnadsarbeidere som kan hjelpe til med å sage og rydde. Det er også lov for å kviste og ta med seg hjem, så det er fritt fram for det. - Dette blir våres andre sesong, så det er fortsatt litt sånn prøv og feile. Vi har store planer for selve anlegget og blant annet skal heisen forlenges med 50 meter og derfor er det en del skog som må bort i første omgang. Det er for tidlig å sette opp noen aktivitetsplan, for det er været som tross alt bestemmer når anlegget åpnes, sier Frode Hansen i dugnadsgruppa.

Starter på formiddagen

Dugnaden på søndag starter kl. 10.00 og ikke glem å ta med varm drikke og godt humør. Ønsker du å vite mer så kan du finne gruppa på facebook, Vasshaug skilek- anlegg. Her kan du finne ytterligere informasjon om prosjektet.

Annonse