Salangen-Nyheter

Hva skjer i det gamle banklokalet?:

Ryktes om ny leietaker

Nettavisen kan herved meddele hvem som nå skal etablere seg i det gamle bankbygget på Sjøvegan. Butikken er gode nyheter for fiske- og friluftsinteresserte, og ikke minst fluebindere.

SJØVEGAN: Det har nå blitt observert aktivitet inne på Bankbygget på Sjøvegan som har stått tomt lenge. Et av lokalene har fått leietaker, men hvem er det som skal inn der?

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nettavisen har den siste tiden fått flere henvendelser fra våre lesere som spør om hva som foregår inne på bankbygget på Sjøvegan. – Det har jo stått tomt veldig lenge, men nå har jeg sett at det er noen som er på tur å flytte inn der, lød meldingen fra en av nettavisens trofaste leser. Det er bekreftet at det er kommet ny leietaker, og butikken er ment til å åpne i løpet av denne måneden.

Fiske- og friluftsinteresserte

Butikken er gode nyheter for fiske- og friluftsinteresserte, og ikke minst fluebindere; Foxtail kommer til Sjøvegan! Gründer Hermod Ludvigsen kan fortelle til nettavisen at det enda er en del ting som gjenstår før åpningen, men garanterer at det blir i løpet av måneden. Grunnen til at Ludvigsen velger å flytte butikken fra Sørreisa er at handelstallene i Salangen virker svært lovende.