Salangen-Nyheter

En kamp om prestisje:

Salaks ble best lokalitet

Gustaaf Wiggerts (t.v), Kent David Pedersen og Rune Bendiktsen var til stedet under nyttårskonferanse. FOTO: PRIVAT

TROMSØ: Under Ewos nyttårskonferanse i Tromsø i helga, ble Salaks, avdeling Kvantonesset, kåret til beste lokalitet i Troms fylke for vår-generasjon 2015.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Ewos Norge produserer og selger fôr til oppdrettsfisk. Fra tre fabrikker leverer de fôr til over 250 lokaliteter langs kysten i Norge. I helgen arrangerte Ewos sin årlige nyttårskonferanse der de blant annet annonserer vinnerne av konkurransen «Vekst i Nord-Norge». Ewos nominerer to driftsledere ved to lokaliteter for hver generasjon fisk i hvert av de tre nordligste fylkene. Kriteriene for å bli nominert er vekst, fôrforbruk og overlevelse. - Konkurransen ViNN har vokst til å bli en kamp om prestisje blant fiskefôr-produsenten Ewos’ kunder, skriver salgssjef, Fredrik Fredriksen ved Ewos til nettavisen.

Skryteplakat

Salaks AS gikk av med seieren for best lokalitet for vår- generasjonen av fisk. De fikk utdelt et diplom som kommer til å bli hengt opp ved Salaks hovedkontor. Gustaaf Wiggerts kunne melde at prisen er takket være godt lagarbeid. - Alle er selvfølgelig veldig fornøyde. Dette er et resultat av dyktige og motiverte medarbeider. Det var en tett konkurranse, men vi hadde en god start på generasjonen, sier lokalitetslederen ved Kvantonesset, Gustaaf Wiggerts, til nettavisen.

Gustaaf ønsker gi en stor takk til de dyktige lagmedlemmene: Kent David Pedersen, Runde Bendiktsen, Steffen Nordahl og Torgrim Åsbakk.