Annonse
Salangen-Nyheter

Salangen-damene vant på Idrettsheia

I et nydelig solskinn tok Salangen i mot Harstad damefotball på Heia i går. Og det skulle vise seg å gå i hjemmelagets favør.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Salangen tok tak i kampen fra start, og det var ikke gått mer enn 1 min og 23 sek før det stodn 1 - 0 til SIF. Stine Svinsaas slo en nydelig pasning gjennom til Kristine Bjerkmo som ikke gjorde noen feil alene med keeper. Etter denne starten festet damene grepet om kampen, og spesielt høyre siden med Kristine Bjerkmo var farlig.


Mål nummer to

Etter 12 min kom mål nr 2. Kristine bjerkmo fulte en ball inn i feltet, og heada ballen over keeper. Ut over i omgangen hadde damene våre flere store sjanser, det var gode fremspill på kantene og Harstaddamene var heldig som slapp unna. Så i det 44 min startet Stine Svinaas sine scoringer:  Etter pasning fra høyre vente hun bort en motspiller, og satte ballen opp i krysset med venstre foten - et nydelig mål. Lagene gikk til pause med 3 -0 til SIF.

Hat-trick for Stine

Det var spilt 3 min av 2. omgang når Stine satte sitt 2. for dagen, denne gangen plaserte hun ballen i hjørnet for keeper. 2 min senere var hun på farten igjen og dermed hat-trick for Stine. Etter det sank tempoet i kampen. Varmen og den klare ledelsen gjorde at damenen sank i intensitet, men de hadde full kontroll på kampen. Forsvaret spilte meget godt gjennom hele kampen, utenom en liten glipp som gav redusering til arstad i det 32. min av 2 omgang.


Lavangen best

Blant alle de gode Salangsdamene kommer vi ikke utenom Lavangsjentene Kristine Bjerkmo og Stine Svinsaas. De var de beste spillerne i denne kampen.

Annonse