Salangen-Nyheter

To hjemmekamper søndag:

Salangen- dobbel

Jørn Morten Lind sørget for hele tre mål i kampen mot Finnsnes 2. FOTO: STIAN KRISTOFFERSEN

Jørn Morten Lind sørget for hele tre mål i kampen mot Finnsnes 2. FOTO: STIAN KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Både SIFs A og B-lag fikk med seg 3 poeng søndag. A-laget slo rivalen Finnsnes 2 og B-laget slo Skøelv.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Etter få minutter kommer det et innlegg fra vår høyre side, som tidligere SIF-spiller Ruben Sletten stanger bak Sigurd, 0-1. Men det skulle snu fort, for dagens sif-gutt Jørn Morten Lind chipper nydelig over keeper fra ca. 8-9 meter, 1-1. 2-1 målet kommer like etter, et skudd fra Sondre Jacobsen blir blokkert som Jørn Morten er på returen på å setter den enkelt i mål.

Messi på Idrettsheia?

Johan Borch får ballen på egen banehalvdel, og begynner på det som muligens er årets prestasjon, finter 3 FIL-spillere før han tupper ballen med venstre til høyre for keeper. Et vakkert mål av Borch. Dermed står det 3-1 til SIF før pause.

Dagens SIF-gutt

Salangens nummer 11 har virkelig dagen, Jørn Morten Lind noterer seg for sin 3. scoring etter et innlegg fra Sondre Jacobsen som Johan vinner og gir ballen til Jørn Morten. Han legger ballen i lengste bak en utspilt FIL-keeper, 4-1. Nykommer Kristoffer Thomassen markerte seg med scoring i dag, han får ballen på 10-11 meter og dunker ballen mellom bena på en litt uheldig keeper, dermed blir sluttresultatet 5-1 til Salangen.

Salangen 2

Rett etter kampen var det B-laget sin tur å spille. Etter å ha ligget under til pause, 4-2, så viste gutten god moral og snudde kampen til 5-4. Flott 2. Omgang av reservene.

Målscorer: Musa Nkangi, Stian Kristoffersen x2 og Benn Fjellberg x2.  6 av 6 mulige poeng på en varm søndagsettermiddag.

Annonse