Salangen-Nyheter

Publikum og deltakere fornøyde:

- Salangen gjør det igjen!

Turnere fra hele Troms og Svalbard var kommet til Salangen i helga for å delta på barnekretsturnstevnet. Her er gruppen til TUIL samlet før de skal i aksjon. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Søndag ettermiddag ble barnekretsturnstevnet i Salangen avsluttet med oppvisning i Salangshallen. - Salangen har gjort det igjen, og laget et kjempestevne til alle ungene, sa en av foreldrene etter stevnet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I gjennom hele helgen har Salangen vært snudd opp ned på grunn av barnekretsturnstevnet som har pågått. Over 700 turnere fra hele Troms og Svalbard i aldersgruppen fra 1. til 6.klasse har vært på besøk, ilag med foreldre og andre kjente. Det har vært rom for trening og sosialt samvær igjennom hele helgen med både trening og aktiveter som diskotek, tegning og lek. Men søndag ettermiddag ble det hele avsluttet med en stor oppvisning i Salangshallen, der alle turn-lagene deltok.

Tromsø Turn sine regnbuejenter hadde et flott og gjennomført nummer. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Direkte ut på nettet

Nytt av året var at folk over hele landet kunne sitte og følge oppvisningen søndag, da dette ble foretatt av Troms Folkeblad. Også i kantina på Sjøvegan videregående skole var det tilrigget med storskjerm og direkte bilder fra det som foregikk i Salangshallen. Det samme i lysthuset i Salangen kulturhus. - Vi har vært nødt til å foreta oss noe i forhold til at Salangshallen ikke rommer så mye mennesker på en gang, og derfor har vi brukt streaming som en mulighet for at flere skulle få se, sa leder i Salangen IF Turn, Isabell Sørensen til nettavisen før stevnet.

Storsteinnes Idrettslag Turn fremførte et fargerikt turn-nummer for publikummet i Salangshallen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Vertskapet i siste pulje

Det var Finnsnes sine turnere som var aller først i oppvisningen søndag. Deretter kom de andre deltakerne blant annet Harstad, Sørreisa, Bardu, Senja, Svalbard, Bardufoss, Tromsø, Finnsnes, Storsteinnes og TUIL klare for tur med sine oppvisninger. Vertsskapet til barnekretsturnstevnet kom i siste pulje.

Leder i Salangen IF Turn, Isabell Sørensen er fornøyd etter turn- helgen med masse unger. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Hadde reist lengst

Det var ingen tvil om hvilken turn-gruppe som hadde reist lengst for å delta på barnekretsturnstevnet i Salangen i helga. Svalbard Turn med sine turnere, hadde et fabelaktig nummer med musikk fra filmen Pirates of Carribean. - Jeg synes det er utrolig trivelig og få komme hit til Salangen. Vi er veldig fornøyd med at arrangørene har plassert alt på en plass, nemlig i denne hallen. Vi reiser nordover til Svalbard mandag morgen, sa en av reiselederne til Svalbard- gruppen.

Det var kø i inngangspartiet til Salangshallen like før showet søndag ettermiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

- Alt har gått knirkefritt

Leder for barnekretsturnstevnet i Salangen, Isabell Sørensen var søndag ettermiddag veldig fornøyd med stevnet som har pågått i bygda igjennom hele helga. - Det har gått veldig bra. Vi har hatt mange frivillige mennesker som har bidratt kjempemye!, sier Sørensen. Dette er femte gangen at Salangen arrangerer et slikt barnekretsturnstevne. Til neste år er det TUIL som står som arrangør av barnekretsturnstevnet, i helt ny hall i Tromsø.