Salangen-Nyheter

Skal toppe fjorårets forestilling:

Salangsdalinger med revy

Å dra på revy på Brandvoll er en tradisjon for folk hvert år. Derfor blir også salen på Vonheim fyllt opp til siste stol på hver revy. FOTO: JON HENRIK LARSEN

BRANDVOLL: I tradisjon tro arrangerer ungdomslaget Daggry på Brandvoll i Bardu den årlige Daggryrevyen 2016 med lokale nyheter, sang og sketsjer. TIl helga går revyen av stabelen, og lørdagens forestilling er allerede utsolgt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er en vanlig tradisjon når februar går mot sluttet arrangeres det revy også i Salangsdalen. Det er de kreative revymedlemmene i UL Daggry, med sin sprø humor, som inviterer til revy på ungdomshuset Vonheim på Brandvoll. Årets revy har fått tittelen «Hunting high and low» og består av hele 20 ulike nummer. - Av innhold kan vi nevne at det vil som vanlig ha litt lokale nyheter; kommunesammenslåing, kommunepolitikk og politikere. Vi har også litt om den elgen som ble skutt i polar park, men mer enn det kommer vi ikke til å røpe. I tillegg har vi dyktige musikere med oss, hvor Jan Erik Heimdal spiller bass, Odd- Ivar Sletten på gitar, Morten Hansen på trommer og Ove Nordli på trekkspill, sier Synne Heggås til nettavisen.

Utsolgt

Revyen går av stabelen førstkommende fredag 19.februar og lørdag 20. februar og begynner klokken 20.00 hver kveld. Heggås kan fortelle at lørdagen er allerede fullt opp, men det er fortsatt mulig å møte opp i døra på fredag kveld og få sett revyen. - Det er allerede fullt til lørdagens forestillingen, så det er fredagen man må belage seg på om man ikke har kjøpt billetter, avslutter Heggås til nettavisen.