Salangen-Nyheter

Ga Stakkevollan sesongens første tap:

Salangsjentene briljerer!

Søndag vant disse jentene over 3. divisjonslaget Stakkevollan med 4 - 3 seier på hjemmebane. FOTO: SIF FOTBALL

Søndag vant disse jentene over 3. divisjonslaget Stakkevollan med 4 - 3 seier på hjemmebane. FOTO: SIF FOTBALL

IDRETTSHEIA: Damelaget til Salangen IF Fotball briljerte på hjemmebane under søndagens 3. divisjonskamp på Idrettsheia når de møtte Stakkevollan. Dette var sesongens første tap for det sterke tromsølaget.

Publisert:

Annonse
Annonse

Da dommeren blåste i fløta etter 90 minutter under søndagens 3. divisjons damelagskamp på Idrettsheia var jubelen stor for salangsjentene som slo Stakkevollan 4 - 3 på hjemmebane. – Vi vet vi er gode på hjemmebane, og gikk sterkt ut i starten av kampen og allerede etter 6 minutter var stillingen 2 - 1 til Salangen, forteller kaptein Veslemøy Talseth til nettavisen.

Lange minutter

De to første målene til Salangen var det Benedicte Woll (spiss) som sto for.  I andre omgang holdt salangsjentene presset oppe og scoret to mål til, det ene av Veslemøy Talseth og det andre av Benedicte Woll. – Da stillingen sto 4 - 1 merket vi presset fra Stakkevollan som i løpet av andre omgang reduserte til 4 - 3, men vi klarte å holde de unna nok til dommeren blåste etter 90 minutter. De siste minuttene var lange og det var en slitekamp, men det var en god seier så langt ut i sesongen, forteller kaptein på 3. divisjon damelaget til SIF Fotball, Veslemøy Talseth.

Annonse