Salangen-Nyheter

Salangsmessa flyttes!

Det blir ingenting av den ordinære Salangsmessa som skulle gått av stabelen helga 16-17.september i år. I stedet gjenoppstår messa i ny form i november.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Trude Rognan (t.v) Anita Løvhaug, Paula Ryeng og Tone Sæbø som aktive foreldre i Salangsmessa.

Årets Salangsmesse som skulle gått av stabelen helga

15 og 16.september

blir avlyst. - Vi prøvde å få nok stands til messa, men vi mislyktes med det, forteller medlem av messestyret Bente Pedersen ovenfor nettavisen. Etter mange år med en tradisjonell salgsmesse er det på tide og forandre litt på rammeverket. Nå satser man på en messe som skal være før jul. Årets messe er lagt til helga

17 til 18.november

.  - Vi har byttet fokus på messa. Nå kaller vi den for Julevarehuset - Salangsmessa. Og med det så åpner vi for at det skal være en messe som folk kan besøke før jul, og gjøre juleinnkjøpene her, sier Pedersen som karakteriserer Salangsmessa for å være årets store happening i Salangen-samfunnet.

Samarbeid med næringslivet

 
Medlemmene i messestyret har vært i dialog med næringslivet i Salangen, slik at man kan få en messe som inneholder mange bedrifter fra Salangen, men også noen utenfra. - Næringslivet har vært veldig positiv til at vi har "endret kurs" på messa, og har valgt å legge den til i november. Dermed så ble det mye mer interessant for dem også å være med, sier Pedersen. På messen vil man i år også finne underholdning fra Salangen samt andre overraskelser. Til neste sommer skal Salangen skolekorps til England med mange av sine musikanter, og da trenger man penger. Da kommer inntektene fra årets Salangsmesse godt med i bagasjen.

Foto: Jon Henrik Larsen

ANNONSE
Annonse