Salangen-Nyheter

Påsketrøbbel for arrangørene:

Salangstrimmen flyttet

Årets utgave av Salangstrimmen blir flyttet fram til 27.mars. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SELJESKOG/ØVRE SALANGEN: Den 32. Salangstrimmen i rekken blir avholdt den 27. mars. Den er flyttet fram på grunn av at påsken kommer så seint i år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

- Salangstrimmen bruker å være på Palmesøndag, men i år kommer påsken veldig sent. Vi tar ikke sjansen på at det ennå er snø på palmesøndag, forteller Hilde Anita Nyland i Øvre Salangen Idrettslag. Derfor er den 32. Salangstrimmen flyttet fram til søndag 27. mars.

Premier

Turen på 23 kilometer starter i Seljeskogen, mens mål er i Øvre Salangen. - Stilen er klassisk. Vi har både en trim/ familieklasse og en turrennklasse. Salangstrimmen er åpen for alle, men konkurransen er for de som er 15 år og oppover, sier Nyland. - Som vanlig har vi flotte premier, som vi trekker blant alle som går rennet. Blant premiene er en gratis inngang til Polar Zoo og en "Harstadpakke" med hotellovernatting, billetter til en forestilling på Kulturhuset og billetter til Grottebadet. Men vi har mange andre premier, sier Nyland. Det er Salangen Idrettsforening, Seljeskogen Idrettslag og Øvre Salangen Idrettslag som arrangerer Salangstrimmen.