Salangen-Nyheter

En vellykket utstilling er over:

Samarbeid ga mersmak

Fotograf Siv Asplund Blix ved Salangen Fotoklubb forteller at det har vært en vellykket utstilling på Lundbrygga. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Utstillingen som Salangen fotoklubb og Tusenkunstnerne har holdt sammen inne på Lundbrygga er nå over. Fotograf Siv Asplund Blix ved Salangen fotoklubb, forteller at utstillingen har vært en svært positiv opplevelse.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Torsdag den 28. juni åpnet kunst- og fotoutstillingen "Kunst på Kaia" inne i Sør-Troms Museums lokaler på Lundbrygga, Sjøvegan. Utstillingen som er et samarbeid mellom Salangen fotoklubb og Tusenkunstnerne  har blitt godt mottatt av publikum. – Det har gått veldig bra, salget har vært litt varierende blant utstillerne, noen har fått solgt mye mens andre har solgt mindre eller ingenting. Besøket har i følge museet vært bra, med gode tall under Millionfisken, og ellers har det vært i snitt rundt femten gjester daglig, det må vi si oss fornøyde med, forteller utstiller Siv Asplund Blix til nettavisen.

Veggene på Lundbrygga har i hele sommer vært prydet av flotte verk fra Salangen fotoklubb og Tusenkunstnerne. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Bare positive tilbakemeldinger

Salget har vært jevnt fordelt mellom fotografier og kunst. – Med at det er en så variert utstilling tror jeg kanskje vi har truffet en bredere kundegruppe. Vi har bare fått positive tilbakemeldinger, og det har bare vært en veldig vellykket utstilling, sier Asplund Blix fornøyd og legger avslutningsvis til at selv om det ikke er noe på planen enda, så er det ingenting i veien for at det vil bli flere slike utstillinger.