Salangen-Nyheter

Historielaget etablerer digitalt bildearkiv:

Samler historiske bilder

Historielagets hjemmeside http://salangenhistorielag.org/ ønsker nå folkets bilder fra kommunen som vil være del av deres bildearkiv. SKJERMDUMP

SJØVEGAN: Salangen historielag jobber nå med utbedringen av sin nye nettside. Til det søker de nå bildemateriell som kan være relevant for siden deres, både gamle og nye.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangen historielag ønsker nå folket sine bilder til sin nettside. Webmaster for deres nettside Kurt Tverli forteller at både gamle og nye bilder er ønskelige, så lenge de på en eller annen måte portretterer Salangens historie, enten i dag eller fra i gamle dager. – Det er viktig at man tar vare på bilder, og slik nettsiden er lagt opp har vi mulighet til å lage et ganske omfattende bildearkiv. Det vi er på jakt etter er gode bilder som viser forskjellige deler av historien til Salangen som også er vedlagt litt tekst om når og hvor bilde er tatt om man vet dette, og helst fotograf, forteller Tverli til nettavisen.

Video og aktuelt

Aktiviteter og turer er også av interesse. Historielaget har en rekke aktiviteter og turer som det og er ønskelig å få inn bildemateriell fra. – Det er viktig at vi får dokumentert de aktivitetene som Historielaget har holdt. I tillegg ønsker vi også videomateriell hvis det er noen som har det.