Salangen-Nyheter

Salangen Arbeiderparti :

Samlet listetkandidatene

Salangen Arbeiderparti hadde i helga listekandidatsamling både på Lundbrygga og på Huset mot havet.

SJØVEGAN: I helga var det samling for alle listekandidatene i Salangen Arbeiderparti. Dette for at de skulle bli bedre kjent med hverandre. - Vi er en superflott gjeng som er klare for en intens valgkamp, sier førstekandidat Sveinung Nyvoll.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

- Det var en veldig vellykket samling vi hadde nå i helga, forteller listetopp og ordførerkandidat for Salangen Arbeiderparti, Sveinung Nyvoll. De oppmøtte var bredt sammensatt, hva angår fordelingen mellom kjønn, unge og eldre og personer fra hele Salangen kommune. - Alle var veldig fornøyd med at vi kunne møtes, da flere ikke kjente så godt til hverandre fra før. I helga ble det jobbet med blant annet partiprogram, og lagt strategier for kommende valgkamp foran kommune- og fylkestingsvalget til høsten, sier Nyvoll.

Motivert og engasjert

Han selv og resten av gjengen på lista er klare for å sanke stemmer til Arbeiderpartiet. - Vi er nå veldig klar for både valgkamp, og om vi kommer i posisjon er vi også klar for det, sier Nyvoll. På onsdag 25. mars kl 20.00 på Huset mot Havet, avholder Salangen Arbeiderparti årsmøte hvor blant annet partiprogrammet skal vedtas. - Vi har lagt opp et program som er aktuelt for Salngen og innbyggerne her, ett program som folk flest skal kjenne seg igjen i. Nå ser vi bare frem til å gjøre jobben og håper på et godt valgresultat, avslutter Nyvoll.