Salangen-Nyheter

Salangsværing gjorde rent bord:

Sander vant i diskos!

På bildet: Sander Løvhaug (på plass nummer 1) ble en klar vinner i diskos på NCC-lekene i helga.

Salangsværingen Sander Løvhaug (bildet) vant lørdag i diskos på NCC-lekene i Stjørdal. - Det var uventet, men du verden hvor godt det var, sier Løvhaug til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I helga har to ungdommer fra Salangen Friidrett kjempet for kommunens ære i NCC-lekene i Stjørdal. Og det er ikke noe dårlig resultat som er blitt prestert. 14 år gamle Sander Løvhaug gjorde rent bord lørdag formiddag, da han vant i diskos på NCC- lekene. Løvhaug fra Øvre Salangen kastet 29,45 meter. Han var en av tre fra Troms som deltok i diskos.

Spesiell styrke

Det er ingen tvil om at unge Løvhaug har talent for det han driver med. Han har bare trenet i litt under en måned på diskos og synes allerede sporten er spennende. - Jeg begynte med diskos for under en måned siden. Det var trener Kjell Ivar Robertsen som fikk meg til å prøve dette, og det angrer jeg ikke på, sier Sander Løvhaug til nettavisen. Nå skal han hjem til Salangen og trene seg opp til kretsmesterskapet som skal være den 18.- og 19.september. - Jeg har et håp om at jeg også der skal kunne nå langt. Men hvem vet, plutselig har jeg en dårlig dag, sier Løvhaug til nettavisen. Men han er godt fornøyd med helgas resultat i Stjørdal.

Kjempehopp av Vilde

Vilde Rasmussen fra Salangen deltok også i lekene i helga, og fikk tredjeplass i høyde lørdag. Hun hoppa 1 meter og 41 cm i konkurransen. De to salangsværingene med foreldre drar hjem til Salangen søndag ettermiddag.