Salangen-Nyheter

Troms Senterparti sin stortingsliste:

Sandra er nummer to

Her er de tre kandidatene på topp for Troms Senterparti sin stortingsliste.

TENNEVOLL: Lavangen- jenta Sandra Borch (bildet) er valgt som 2.kandidat på Troms Senterparti sin stortingsliste foran neste års stortingsvalg.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Stortingsrepresentant Irene Lange Nordahl ble lørdag enstemmig valgt til Troms Senterpartis 1. kandidat til stortingsvalget i 2013. Irene Lange Nordahl har markert seg godt på Stortinget, og er en tydelig stemme fra Troms i en rekke viktige saker for landsdelen. Lokallagene har enstemmig gjennom prosessen gjort det tydelig at de ønsker Nordahl på topp, og mener hun er den klart beste kandidaten til å representere Troms på Stortinget også etter valget 2013. Med seg på topp får hun Sandra Borch, samt de rutinerte herrene Noralf Leitring og Ivar B Prestbakmo.Kjemper

- Vi kjemper for Nord-Norge – mulighetenes landsdel. For at dette skal bli Europas mest spennende region, slik at ungdommen vil satse på ei fremtid i nord - sier Irene lange Nordahl. Hun fortsetter med å si: - Vi kjemper for næringsutvikling, for distriktene, for bedre veier, for det arktiske landsbruket, for en levende kyst og forsvaret i nord.

Vi kjemper for at ungene skal ha en god skole, der ikke foreldrenes pengebok eller hvor du bor skal være avgjørende, og vi vil at de eldre skal ha en meningsfylt hverdag og få den omsorgen de har behov for, sier Nordahl som er førstekandidat.  Under kan du se listen med kandidatene:

1. Irene Lange Nordahl, Sørreisa

2. Sandra Borch, Tromsø

3. Noralf Leitring, Harstad

4. Ivar B Prestbakmo, Salangen

5. Svein Leiros, Kåfjord

6. Anne Grete Normann, Lenvik

7. Hanne Braathen, Storfjord

8. Trond Kirkesjord, Målselv

9. Jonas B. Johnsen, Gratangen

10. Karin Johansen, Kvæfjord

11. Kjell Sverre Myrvoll, Balsfjord

12. Marlene Bråthen, Tromsø