Salangen-Nyheter

Overraskende kombinasjon på Kåre:

Sang sammen med "Æ"

Varme, kalde, harde og myke toner ble hørt på den lille kaféen i Sjøvegan når Erling "Æ" Ramskjell opptrådte. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: På torsdag kunne salangsværinger få oppleve et spesielt besøk på kaféen Kåre på Kaia, hvor visekunstner Erling "Æ" Ramskjell kom på besøk med sin grovstemnte gitar. En hemmelig artist ble også invitert på scenen med han i løpet av kvelden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Det var en kald og kjølig torsdagskveld i Sjøvegan, med et varmt, men fremdeles melankolsk lys fra kaféen Kåre på Kaia. Visekunstneren Erling "Æ" Ramskjell var på besøk, med sin godt brukte gitar. En rusten og sentimental tone, kombinert med en varm og mørk stemme, varmet hjertet til alle gjestene på kaféen som samtidig nytet litt god mat og drikke til musikken. Erling "Æ" Ramskjell var derimot ikke helt alene i lyset hele torsdagskvelden.

Den overraskende kombinasjonen av Erling "Æ" Ramskjell og salangsværingen Katrine Nordgård ble til en vakker opplevelse for øregangene. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Slo seg sammen

Katrine Nordgård som ofte bruker sin myke stemme i Salangens helt egne viseklubb, Baluba fikk gleden av å dele det blåtonete lyset sammen med Erling. Kombinasjonen av en mørk og grov stemme, og en fløyelsmyk sangerinnes overtoner slo pusten ut av publikummet som hadde samlet seg i den lille kaféen en kjølig torsdagskveld. Gleden som de to delte i lyset var ikke til å forglemme, og etter konserten lå det et lite håp i luften om å kunne få et gjennsyn med Erling "Æ" Ramskjell og hans røffe gitar igjen her i Salangen.