Annonse
Salangen-Nyheter

Norwegian møter konkurranse:

SAS starter flyvninger

På bildet: SAS startet mandag med flyvninger fra Bardufoss til Oslo. FOTO: BYRÅ

På bildet: SAS startet mandag med flyvninger fra Bardufoss til Oslo. FOTO: BYRÅ

Mandagen er selskapet Scandinavian Airlines System (SAS) tilbake på Bardufoss med daglige flyruter til hovedstaden Oslo.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Norwegian har i lengre tid hatt monopol på denne ruten fra Bardufoss til Oslo. Men nå er det slutt, mandag startet SAS flyvninger igjen fra flyplassen i Indre Troms. - Passasjerene vil kunne nyte godt av konkurransen og får et bedre tilbud, forteller SAS i en pressemelding ovenfor nettavisen.

Flere flyvninger

Flyselskapet startet med seks flyvninger i uken fra Bardufoss, med foreløpig varighet fram til 29.august i år. Dersom selskapet får det slik de vil i forhold til kundemasse, kan tilbudet bli forlenget utover de tre månedene i år.


Har vært savnet

Selskapet har vært savnet på Bardufoss, i følge flere kunder blant annet fra Salangen. - Etter at vi la ned flygningene på Bardufoss for noen år siden, har vi mottatt mange henvendelser med ønske om at vi starter opp igjen, sier kommersiell direktør Robin Kamark i SAS til nettavisen. Selskapets gjenoppstart på Bardufoss kommer noen måneder etter at selskapet også styrket rutetilbudet på Bodø og Alta flyplasser.

Annonse