Salangen-Nyheter

Satser millioner på næringslivstalenter

Prosjektet "Dyrk talentene" har fått 1,3 mill til satsing på næringslivstalenter i Astafjord i regi av Studiesenteret.no. - Dette er noe vi er svært glad for, sier styreleder i Studiesenteret.no, Ivar B. Prestbakmo (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Styreleder i Studiesenteret.no, Ivar B. Prestbakmo er glade for midlene som er kommet.

Studiesentret.no AS (tidli MIN AS) har fått innvilget tilskudd til prosjektet "Dyrk talentene" på 1,3 millioner ! Prosjektet har en total ramme på 2 mill. Det ligger ikke inne kommunale midler i prosjektet - egentid deltakere er i hovedsak egenkapital. Spennende satsing på talenter innen næringslivet i området kan nå videreføres, der RDA 1 styret fortjener stor honnør for sin satsing på næringslivstalenter gjennom "Dyrk talentene".

Godt fornøyd

- Som styreleder i Studiesentret.no og ordfører i Salangen er jeg svært fornøyd med at RDA1 styret har tildelt prosjektet "Dyrk talentene" 1,3 mill i tilskud til del 2 i møte 12 november, sier Ivar B. Prestbakmo til nettavisen i en pressemelding. Del 1 ble tildelt 400.000,- i 2005. Etter å ha ligget i dvale etter gjennomføringen av del 1 og manglende tilskudd til del to i 2006 har altså nå RDA 1 styret gledelig ytt tilskudd som gjør at man kan fortsette satsingen på næringslivstalenter i kommunene Gratangen, Lavangen, Salangen og Ibestad.

Foto: Jon Henrik Larsen

Hør radiointervju med Ivar B. Prestbakmo i denne saken, klikk bare på "Play"

ANNONSE
Annonse