Salangen-Nyheter

Lavangen-politiker med klare ambisjoner:

Satser mot toppen !

På bildet: Sandra Borch fra Lavangen går stadig store skritt mot toppen i politikk. FOTO: PRIVAT

Sandra Borch (22) fra Lavangen er av valgkomiteen i Senterungdommen innstilt som en av to nestledere til det nye Sentralstyret som skal velges på landsmøte til organisasjonen i november.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 05.10.2010 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Borch har sittet som internasjonal leder i Senterungdommen i et år, og satser nå på å komme inn i arbeidsutvalget til ungdomsorganisasjonen som en av to nestledere. Og jenta fra Lavangen legger ikke skjul på at hun har ambisjoner i politikken. - Det er på en måte blitt en livsstil for meg, og jeg har absolutt ambisjoner videre i politikken, om det blir nasjonalt eller lokalt vil vell vise seg ganske snart, sier Borch med et lurt smil.

Vil fullføre jusstudier

Likevel skal hun fullføre jusstudiene sine som hun har drøye et år igjen av. - Jeg har alltid vært veldig klar på at utdanningen skal fullføres uten unødvendige opphold, dette fordi jeg føler jeg trenger det i forhold til arbeidsliv og politikk, avslutter hun. Hans Ole Nordahl (17) fra Sørreisa er innstilt som 1.vara i sentralstyret, og dermed har Troms Senterungdom to stk i sentralstyret.

ANNONSE
Annonse