Annonse
Salangen-Nyheter

Rema 1000 Sjøvegan:

Satser på frukt og grønt

Rosanne Nygaard har ansvaret for frukt og grønt-avdelingen på Rema 1000 Sjøvegan.

Rosanne Nygaard har ansvaret for frukt og grønt-avdelingen på Rema 1000 Sjøvegan.

SJØVEGAN: Rema 1000 på Sjøvegan går virkelig inn for å satse på frukt og grønt- avdelingen sin. Rosanne Nygaard er ansatt for å ta hånd om det viktige området i butikken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er ingen tvil om at konkurransen om dagligvarekundene i Salangen fremdeles er tilstede. Rema 1000 satser nå sterkt på sin frukt og grønt- avdelingen. Det gjør de med å ansette en egen person med erfaring fra et slikt arbeidsfelt fra tidligere butikker. Rosanne Nygaard har flyttet med samboeren fra Tromsø til Salangen. I byen har hun jobbet på Rema 1000 Stakkevollveien der hun også hadde som felt å jobbe med frukt og grønt.

Vil fokusere

Nina Årvold på Rema 1000 Sjøvegan forteller at hun ønsker og konsentrere arbeidsområdene i butikken til de ansatte enda mer. - Vi vil utvikle frukt og grønt- avdelingen ytterligere og for å holde både kvalitet og standard oppe er det best å ha en egen person til det. Dette gjør også at vi får fristilt folk til å jobbe mer konsentrert om ferskvarer, meieri og tørrvarer. Alt dette er et ledd i forberedelsene til ombyggingen i september på Rema 1000 her på Sjøvegan, sier Årvold til nettavisen.

Annonse