Salangen-Nyheter

UL Rett Leid inviterer til Seksa revy:

Satser på fult hus

Revylaget UL Rett Leid har denne høsten øvd jevnt og trutt. Gjengen har møttes 2-3 ganger i uka for å sy sammen en knakende god revy med omlag 20 innslag som de skal fremføre førstkommende lørdag. FOTO: PRIVAT

TENNEVOLL: Revylaget UL Rett Leid har denne høsten øvd jevnt og trutt. Gjengen har møttes 2-3 ganger i uka for å sy sammen en knakende god revy med omlag 20 innslag som de skal fremføre førstkommende lørdag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Førstkommende lørdag skal ungdomshuset på Tennevoll fylles med latter når UL Rett Leid inviterer til årets Seksa revy. Revygruppa bestående av ti glade lavangsværinger har satt sammen en selvskrevet revy med omlag tjue innslag basert på lokale hendelser. Leder i teaternemnda, Ole Johnny Røstvold forteller til nettavisen at de blant annet har skrevet sin egen Hymne til Lavangen. – Vi har også med litt om elgjakt, og vi kommer heller ikke foruten at skolen har vært uten rektor siden skolestart.  Vi prøver å skriverevyen slik at de som er fra Lavangen kan kjenne igjen karakterene, men så prøver vi også å gjøre det slik at det skal være morsomt for de som kommer utenifra også. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til revyen førstkommende lørdag på ungdomshuset på Tennevoll. Vi har tidligere pleid å ha fulle hus og topp stemning, og vi satser på at det blir like bra i år også. Etter revyen skal Tom og Torgrim fra Salangen sørge for musikk utover de sene nattetimer, opplyser leder i teaternemnda i UL Rett Leid, Ole Johnny Røstvold.