Salangen-Nyheter

Amour på Fjellkysten gjestehus:

Satser på romantisk getaway

ROMANTISK: Slik ser det ut på Fjellkysten gjestestue. FOTO: RUNE DAHL

TENNEVOLL: Fjellkysten gjestehus i Lavangen har nå lansert romantisk getaway. Det håper daglig leder Tor Lyngmo vil drive besøkstallene opp i sommer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Han forklarer at en romantisk getaway er en måte for Fjellkysten å treffe et annerledes marked.

- Det er en av mange segmenter vi retter oss mot. Det finnes mange muligheter utendørs. Vi prøver å vise hva vi kan by på, sier han.

Han trekker også fram nærheten til andre byer som positivt oppi det hele.

- Vi har fine omgivelser og det er vi ønsker å synliggjøre. Vi er ikke langt unna mange byer. Vi er en knapp time fra Narvik. Det gjør det innafor for mange å ta seg en tur, forteller han.

Han forteller at det er stille og rolig i området og at det kan tiltrekke par som vil ta seg en romantisk tur lokalt.

Det kan oppleves mange fine stunder på Fjellkysten. FOTO: RUNE DAHL

- Det er stille og fredelig og egner seg bra for par. Om vinteren kan du ta en skitur og en vandretur på sommeren. Vi har hatt mange tilfeller av at det sitter folk i badestampen vår og så kommer det nordlys. Vi har tenkt på de tingene som kunne gi folk fine opplevelser. Det er sånn du kan få folk til å komme tilbake, sier han.

Om romantisk getaway er noe som vil gi resultat på besøkstallene gjenstår å se, men han tror det kan gi resultater på sikt.

- Det vil vise seg i løpet av tiden framover. Jeg håper at noen benytter seg av tilbudet. Folk er hjertelig velkommen. Vi har ikke noe særlig trafikk for øyeblikket, men vi håper å komme oss opp på en relativt grei trafikk i løpet av sommeren, sier Lyngmo.

ANNONSE
Annonse