Salangen-Nyheter

Treningskamp på Idrettsheia onsdag

Sluttresultat ble som i 1972

Salangen møtte et sterkt Mjølner- lag på Idrettsheia onsdag kveld. Foto: Jon Henrik Larsen

Salangen og Mjølner møttes til treningskamp på Idrettsheia onsdag, i anledning feiring av det nye kunstgressdekket som er på plass.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 10.08.2022 kl 23:16

Annonse
Annonse

Kampen onsdag var historisk, siden Salangen møtte Mjølner også i 1972 da Salangen fikk gressbane for første gang. Sluttresultatet den gang ble faktisk også 7-1 til Mjølner.

Den historiske kampen onsdag ble også skrevet inn i historiebøkene, siden den endte opp med faktisk det samme sluttresultatet som i 1972, nemlig 7-1 til Mjølner.

Salangens eneste målscorer i det 12 minutt i kampen var spillende trener Martin Solhaug. Etter dette målet var det Narvik-gutan som sørget for målfest på et Idrettsheia som var preget av litt vind og regndråper underveis i kampen onsdag.

Konserndirektør i Sparebank1 Nord Norge og stolt salangsværing, Bjørn Tore Markussen i lag med banksjef Siri Lund overrekte en gave på 1.million kroner til Salangen IF Fotball og det nye kunstgressdekket på Idrettsheia. Dermed er banen fullfinansiert. Styremedlem i SIF Allianse, Einar Harald Wold tok i mot pengegaven. Foto: Jon Henrik Larsen

Høytidelig markert

Før kampen ble spilt var det høytidelig markering av at kunstgressdekket nå er på plass, etter 15 år med gammelt dekke. Representant fra Troms Fotballkrets var tilstede, representanter fra SIF Fotball og SIF Allianse var tilstede, og sist men ikke minst to representanter fra Sparebank1 Nord Norge, nemlig salangsværing og nå konserndirektør i Sparebank1 Nord Norge, Bjørn Tore Markussen. Med seg hadde han banksjef Siri Lund. De kunne dele ut en gavesjekk på 1.million kroner til SIF Allianse. Dermed var kunstgressdekket fullfinansert, og det uten at alliansen har en eneste krone i gjeld på anlegget.

Maxi Pyroteam sørget for en skikkelig salutt like før kampen startet. Foto: Jon Henrik Larsen


Med et skikkelig smell!

Mens spillerne gikk ut på fotballbanen onsdag kveld, fyrte Maxi Pyroteam og Salangens egen "Svovelpetra" av en salutt som ble lagt merke til i hele Salangen!. Det var jubel og gledesrop fra tribunen på Idrettsheia.

Se opptak fra direktesendingen til nettavisen fra kampen: