Salangen-Nyheter

Salangen IF-Fotball gjorde opp for seg:

Seier på Idrettsheia

Kampen foregikk på lørdag kl. 15.00 på Idrettshiea. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

IDRETTSHEIA: Lørdag gjorde Salangen IF-Fotball opp for seg etter å ha møtt Tverrelvdalen på Idrettsheia. Forrige gang lagene møtte hverandre på heia var i 2012 da Tverrelvdalen tok Salangen med tre poeng.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I dag fikk Salangen IF-Fotball revansje etter nederlag mot Bjørnevatn forrige søndag. De møtte Tverrelvdalen fra Alta som sist besøkte Idrettsheia i 2012. Allerede etter bare fem minutter inn i kampen var stillingen 2-0 til Salangen IF-Fotball. Scott Alexander Fitzgerald scoret første mål etter to minutter, etterfulgt av Snorre Ratkje som gjorde at første omgang endte med en god ledelse til Salangen. Keeperen på Tverrelvdalen viste seg å være en stor utfordring for Salangen som stoppet flere av målforsøkene deres. Det var likevel Martin Anton Solhaug ved Salangen IF-Fotball som scoret det siste målet etter 79 minutter inn i kampen, og som gjorde at kampen endte 3-0 til Salangen.

- Ingen utfrodring

Keeper og lagkaptein Jørn Ivar Kroken sier at kampen gikk greit, men det var ingen store utfordringer for ham. - Ut fra min posisjon kom de ikke med noen sjanser. Jeg hadde gode forsvarere fremfor meg så det gikk helt fint i dag. Vi har som mål å vinne alle hjemmekamper og stå høyt oppe, sier Kroken fornøyd etter lørdagens store seier.

Selv om Jørn Ivar Kroken kunne tenke seg flere mål er han likevel fornæyd over seieren. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN