Salangen-Nyheter

ØSIL er i toppform:

Seier på ny bane

Det var viktig at ØSIL vant den første kampen på den nye banen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

ØVRE SALANGEN: I går hadde Øvre Salangen Idrettslag første fotballkamp på den nye kunstgressbanen på stadion i Øvre Salangen. Det var smågutter 14-laget som møtte Finnsnes i en viktig kamp om å holde seieren på hjemmebane og vie den nye gressbanen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I går sparket Øvre Salangen Idrettslag sesongens første fotballkamp på stadion i Øvre Salangen. ØSIL hadde en treg start mot Finnsnes med første omgang som endte uavgjort etter ingen scoringer. Etter at ØSIL ble varm i trøya i starten av andre omgangen var det ikke mange minuttene til at første målet ble scoret av guttene på ØSIL. Ikke lenge etter første målet kom trykket tilbake til laget som gjorde at de scoret mål etter mål. Det ble en soleklar seier til ØSIL med 4-0 mot Finnsnes. - Vi åpnet litt treg. De var nervøs, det var første kampen på banen her, og det virket ut som de hadde høye skuldre. Det tok litt tid før vi kom i gang og begynte å spille fotball, andre omgangen er jeg veldig fornøyd med, sier trener Odd Lennarth Thomassen til nettavisen.

Odd Lennarth Thomassen måtte komme med noen inspirrerende ord etter første omgang. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Stolt over laget

Selv om det var en klar seier til ØSIL ser Thomassen at det er fortsatt er en del trening som gjenstår for å holde seg på topp. - Seieren betyr at vi har tre lag som er på toppen av tabellen, så denne seieren er inspirasjon til videre trening og bli bedre. Vi må løfte oss litt, vi kan ikke spasere oss til seieren og laget er helt gira på å vinne kampene, sier Lennarth som er stolt over spillerne.