ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Salangen-Tromsdalen 2:

Seier uten noen tvil

På bildet: Salangen vant kampen mot Tromsdalen 2 tirsdag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Salangen spilte sin andre hjemmekamp i sesongen, og mot-standeren var Tromsø-laget Tromsdalen 2. Salangen spilte en meget god kamp som resulterte i seieren 3-2.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Salangen møtte Tromsdalen 2 på Idrettsheia tirsdag kveld. Det var en heller kald kveld, med overskyet vær. Men det la ikke noen demper på spillet som ble utøvet på gressmatta. 34 betalende tilskuere fikk med seg kampen, og fikk se et hjemmelag som fikk en god 1.omgang, med flere sjanser på målkassen. Men dessverre gav ingen av sjansene noen mål i 1.omgang. Kampen gikk til pause med 0-0.

Fikk fort mål

Bare ett minutt spilt av 2.omgangen da Tromsdalen- spiller Sondre Flaat donket inn ballen i Salangens mål, og 1-0 var et faktum til gjestene. Målet til motstanderen gav Salangen nye krefter, noe som beviste seg fem minutter senere da Vidar Higraff får sjansen, og legger inn et flott mål. Stillingen er 1-1.

Fram og tilbake

Spillet visste seg etter det siste målet og gå mye fram og tilbake mellom begge lagene. Tromsdalen ble enda mer hissig på et nytt mål, og fikk flere sjanser på målkassen til hjemmelaget - men ingen gav resultater. 67 minutter spilt av kampen da Stian Kristoffersen kommer i målposisjon, og legger på til 2-1 til Salangen. Spillet fortsetter og gå mye fram og tilbake i de siste minuttene av spillet.Det siste målet

Men etter 87 minutter av kampen er gjort unna, kommer Snorre Ratkje til målet og legger på til 3-1 til Salangen. Helt på slutten av kampen blir også kåringen av dagens beste SIF-spiller gjort. Juryen bestemmer seg for og velge måljegeren Snorre Ratkje til beste spiller på hjemmelaget. Sluttresultatet blir 3-2 til Salangen. Etter dagens kamp klatrer Salangen til 9.plass på 3.divisjonstabellen.