Salangen-Nyheter

Det blir friske "spark" på UL Rettleid:

Seksa-revyen er klar

Sketsjene er godt innøvd, og helgas revy er klar til å besøkes for å «pang-starte» lattermusklene. FOTO: PRIVAT

TENNEVOLL: Revygjengen er klar for å entre scenen lørdag 2. november med en heidundrende revy som dem har skrevet manus til selv og nå er innøvd. Som vanlig går Tennevoll-visa, og ellers blir det mye god musikk og sang.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Nok en gang er revygjengen på Tennevoll i Seksa-revyen klar med ny sprell og god humor, så her er det mye å glede seg. – Nå er vi veldig klar, alt er godt innøvd, men det er veldig lite å få vite om innholdet. Selve revyartistene holder kortene veldig tett inntil brystet, så kan tenke meg at det det kan bli mye morsomt vi får høre å se. Jeg får heller ikke vite noe om innholdet, men jeg regner med at det vil komme noe om ordførerskifte i Lavangen, men jeg vet ikke mer, forteller leder av hovedkommiteen, Oddveig Iren Johansen til nettavisen.

Godt humør og god humor skal tidlig krøkes, og revygjenget har kraftig overskudd på begge til helgas revy på lørdag. FOTO: PRIVAT

Enda plass

I skrivende stund er det jo enda litt tid til lørdag for å skaffe seg billetter. – Foreløpig er det ikke solgt så mye, men av erfaring vet jeg at mange kommer og kjøper billetter ved inngang på lørdag. Dørene åpner Kl. 19:30, og selve revyen starter Kl. 20:30. Etter revyen blir det dans til musikk som er hentet fra Tønsberg, med bandet som kaller seg «Norsk Sviskertrio» som spiller litt forskjellig flott dansemusikk. Håper på fullt hus, og jeg gleder meg både til den gode revyen og flott dansemusikk. Jeg oppfordrer folk om å bli med på dette, avslutter en entusiastisk og forventningsfull leder av hovedkommiteèn, Oddveig Iren Johansen til nettavisen.