Salangen-Nyheter

Eivind Isaksen:

Selger "Bedriftsgården"

Den gamle "Bedriftsgården" på Sjøvegan skal selges. Flere interessenter har vært i kontakt med gårdseier Eivind Isaksen om bygget. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Det som på folkemunne var kalt for "Bedriftsgården" på Sjøvegan er nå lagt ut for salg. - Vi har hatt interessenter på kjøp av bygget, røper eier Eivind Isaksen (innerfelt).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er et relativt stort bygg som nå selges i Kongsveien på Sjøvegan. Bygget har også gått under navnet "Apotekergården", og senere "Bedriftsgården". Salget har vært annonsert før jul. - Bygget er stort, med 165 kvadratmeter på hvert plan, med en leilighet i 2.etasje, som inneholder en stor stue, 4 soverom og to bad. I første etasje er det jo muligheter for forretningsvirksomhet eller det kan moderniseres og pusses opp til leilighet også der, sier Eivind Isaksen som eier bygget. Han drev i mange år butikken Industri Supply i dette bygget frem til i 2007, da han stengte dørene.

Pågang om leie

Isaksen forteller også at han har hatt interessenter for leie av bygget. - Jeg har hatt flere interessente om kjøp, og mange henvendelser om leie, men foreløpig avventer jeg, da det er salg som er mitt mål. Jeg har hatt to henvendelser av private som er interessert i kjøp. Det er folk som opprinnelig kommer fra Salangen, og som har sagt at de skal tilbake til kommunen, bare de får avviklet der de er og får solgt, sier Isaksen spent.

Oppussing

Bygget trenger noe oppussing. Mulighetene er mange, og til ulike formål for den eller de som overtar dette bygget. - Prislappen på bygget er taksten på kr. 1 650 000. Jeg håper flere tar kontakt for spørsmål og interesse rundt bygget. Jeg vil ordne med visning for de som vil komme og se, avslutter Eivind Isaksen

ANNONSE
Annonse