ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Salangen IF turn holder på tradisjonen:

Selger sine egne kalendere

Her ser man hvordan kalenderen ser ut og noen av premiene man kan vinne. FOTO: PRIVAT

Selv om turnerne ikke kan gå fra dør til dør å selge kalendere i år, skal de fortsatt gjennomføre desemberlotteriet. Tidligere år har de solgt 1000 kalendere, og de håper å nå samme mål i år. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Isabel Sørensen, varamedlem og trener ser frem til at lotteriet er ferdigstilt.

- Siden vi ikke kan gå fra dør til dør, blir selve salget litt annerledes i år. Det man kan gjøre er å ta kontakt direkte med en turner hvis man kjenner noen eller så kan man ta kontakt på Facebook der kalenderne er lagt ut for salg på gruppen "Hva skjer i Salangen". Det selges også lodd på "Kåre", kaféen på Sjøvegan. Det som skjer da er at man Vippser over pengene for antall kalendere man ønsker, som koster 100 kroner per stykk, også kan man velge om man bare vil at vi sender bilde av kalderen eller om vi skal sende den i posten eller legge den utenfor døren hos dem, sier Isabel Sørensen engasjert.

Hvis man er så heldig å bli trekt ut som vinner, drar man på Sport 1 på Sjøvegan og henter premiebevis også henter man premien hos den sponsoren premien er fra. Det trekkes premier hver dag i hele desember, noen dager er det flere vinnere. Salget avsluttes 22. november.