Salangen-Nyheter

Luftig attraksjon til Millionfisken:

– Selvfølgelig skal jeg prøve!

Styreleder for Millionfisken, Torkel Rørstrand forteller at Sky Tower byr på både G-krefter og gir høydeskrekken en real utfordring.

SJØVEGAN: Norges største fiskekonkurranse nærmer seg med stormskritt, og som vanlig kommer Hugo's Tivoli i år som i fjor til Sjøvegan under Millionfisken. I år har de med seg høydeskrekkutfordringen Sky Tower.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 26.06.2018 kl 00:00

Hugo's Tivoli har blitt en fast attraksjon under Millionfisken, og for årets arrangement er det ingen unntak. Nytt av året er at de har med seg huskekarusellen Sky Tower, dette er rett og slett en enorm huske som tar en 35 meter opp i luften. Styreleder for Millionfisken, Torkel Rørstrand forteller at Sky Tower byr på både G-krefter og gir høydeskrekken en real utfordring. – Selvfølgelig skal jeg prøve den, det blir spennende, sier Rørstrand til nettavisen.

Skryter over samarbeidet

Styrelederen legger til at Millionfisken og Hugo's Tivoli har opparbeidet seg et godt samarbeid gjennom årene, og at det er derfor de ønsker å ta med slike store attraksjoner. I år blir tivoliet lokalisert på området mellom Felleskjøpet og Strandsenteret på Sjøvegan, slik det var tidligere. I år fortsetter også Millionfisken busstilbudet fra i fjor hvor busselskapet Furuly setter opp buss fra Bardufoss til Sjøvegan via Setermoen, i tillegg utvides dette tilbudet med enda en buss som går fra Bjerkvik til Sjøvegan, via Gratangen, Myrlandshaugen og Lavangen. – Dette for at enda flere skal kunne få med seg arrangementet og være sikker på å komme seg trygt og godt hjem igjen etterpå, sier Torkel Rørstrand.

Busstidene som er satt opp har samme avgangstid både fra Bjerkvik og Bardufoss:

Torsdag: Avgang klokken 18:00 med hjemreise fra Sjøvegan klokken 24:00

Fredag og lørdag: Avgang klokken 19:00 med hjemreise fra Sjøvegan klokken 02:00