Salangen-Nyheter

Sammenstøt mellom moped og personbil

Sendt med helikopter til UNN

Uhellet skjedde på denne veistrekningen på fylkesvei 851 ved Nervatnet i Salangen fredag ettermiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Politi, ambulanse og brannvesen rykket ved 16.40- tiden fredag ut til et trafikkuhell på fylkesvei 851 ved Nervatnet i Salangen. Nærmere bestemt like før avkjøringen til Høgda. Hendelsen skal i følge politiet ha skjedd da føreren av personbilen prøvde å kjøre forbi mopeden, før bilen og mopeden deretter kolliderte.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hendelsen skal ha skjedd i forkant av avkjøringen til Høgda på fylkesvei 851.

Innsatsleder for politiet på stedet, Bjørn Strand forteller at saken nå skal videre etterforskes.

- Vi har lite håndfast akkurat nå. Vi må ta flere avhør av de innvolverte.  Vi har vurdert det slik at vi ikke beslaglegger førerkortet til sjåføren av personbilen, men mye tyder på at det ikke er mopedførerens feil at hendelsen oppsto. Men videre etterforskning vil gi mer svar, sier innsatsleder Strand til nettavisen.

Dette var mopeden som var innvolvert i kollisjonen fredag ettermiddag. Føreren av mopeden ble sendt til UNN ved alvorlige bruddskader, i følge politiet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Lettere skader

Det skal ha blitt lettere skader på både personbilen og på mopedscooteren etter hendelsen.

Føreren av personbilen skal ikke ha blitt påført noen personskader.

Mopedføreren i 30- årene ble derimot sendt med helikopter til Universitetssykehuset i Nord Norge (UNN) med til dels alvorlige bruddskader.

ANNONSE
Annonse