Salangen-Nyheter

Senterpartiet satser friskt !

Salangen Senterparti satser friskt ovenfor kommunevalget til høsten. Med trioen Ivar B. Prestbakmo, Gry Hege Rogså (t.h) og Mariell Apeland (t.v) i spissen skal partiet vinne stemmer hos innbyggere i Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2007 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Mariell Apeland er de unges røst på Senterpartiet i Salangens
kommuneliste ovenfor valget til høsten.

I går ble kommunelisten for Salangen Senterparti foran høstens kommunevalg, lagt fram på en pressekonferanse på Sjøvegan. Ordførerkandidaten er klar. Ivar B. Prestbakmo satser på fire nye år i ordførerstolen for Salangen. Gry Hege Rogså er er i dag i kommunestyret til Salangen. Hun satser på fire nye år i representantskapet, dersom velgerne vil. Hun er 2.kandidat på listen til lokallaget til Senterpartiet i Salangen.

Nytt ansikt

Senterpartiets nye ansikt heter Mariell Apeland (18). Hun har fått en 3.plass på kommunelisten til partiet. Fra før er Mariell engasjert som ungdomsrådsleder i Salangen. Men nå satser hun på å tale ungdommens sak i kommunestyret, dersom førstegangs- og andre velgere vil det. - Jeg ser på dette som en utfordring. Jeg håper jeg kan være en person for ungdommen i kommunestyret, sier Mariell Apeland ovenfor nettavisen. Forslaget til kommuneliste for partiet som ble lagt fram i går, skal endelig vedtas av pariets medlemmer den 22. februar. Så er det nok en gang opp til velgerne i Salangen å bestemme om partiet skal ha mye å si politisk i vår kommune, eller ikke.

Foto: Jon Henrik Larsen