Salangen-Nyheter

50 års konfirmasjonstreff i Lavangen:

- Ser frem til å møtes

Konfirmantgjenget fra Lavangen i 1967. FOTO: PRIVAT.

TENNEVOLL/GIBOSTAD: Det skal være 50 års konfirmasjonstreff i Lavangen. Hele 21 av totalt 27 konfirmanter kommer til Lavangen for å gjenforenes i forbindelse med jubileet som skal avholdes 23.juni og 24.juni.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

For femti år siden ble 27 unge lavangsværinger konfirmert av daværende sogneprest, Per Tønder. En av dem var Håvard Løberg som tenker tilbake på forsommeren i 1967. - Vi begynte på konfirmasjonskole den 27. juni rett etter vi var ferdig med skoleåret, da gikk vi tre uker på konfirmasjonsskole hver dag foruten i helgene, og ble da konfirmert 16. og 17. juli. Nå er det snart femti år siden, og i den forbindelse skal dette markeres av Lavangen menighet søndag 25. juni, forteller Håvard Løberg.

Utvidet markering

Løberg forteller at han og to av sine med-konfirmanter skal lage litt ekstra arrangement for jubilantene. - Vi blir fredag kveld å ha et lite treff ved Fjellkysten hvor vi har fått låne en lavo, der blir vi å sette opp en grill hvor alle kan ta med det de måtte ønske av grillmat, så blir vi å ha en litt koselig kveld sammen, før vi på lørdag møtes inne på Fjellkysten klokken 16:00 for det offisielle treffet, med middag klokken 18:00, før vi skal i kirka på søndag. Jeg håper så mange som mulig kan være med i kirka og fotograferingen, oppfordrer Løberg avsluttende.