Salangen-Nyheter

Salangen-Nyheter AS har solgt bygget

Servicebygget har fått nye eiere

Servicebygget på Sjøvegan, som er 37 år gammelt har nå fått nye eiere. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

I februar 2017 kjøpte Salangen-Nyheter AS næringsbygget på Sjøvegan fra Werner Hansen på Finnsnes. Bygget var på dette tidspunktet fullt utleid med leietakere som drosjesentral, it-bedrift, regnskapskontor og tannlegekontor. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Når vi kjøpte bygget var det fullt utleid. Men etterhvert så har leiemarkedet blitt dårligere i Salangen og vi fikk mer ledig lokale i bygget, enn utleid lokale. Dette gjorde at det ble minus i regnestykket for å eie og drive bygget. I tilegg ble heller ikke mine ideer om å etablere MIKI-senteret i bygget realisert, da ble vanskelig og danne nok lokal støtte for en slik type virksomhet i Salangen. Det er beklagelig, men når muligheten for at bygget kunne selges kom, så benyttet selskapet og jeg oss av muligheten for salg, sier eier og daglig leder i Salangen-Nyheter AS, Jon Henrik Larsen.

Nye eiere

Nå har Tromsø-firmaet Bjørn Agenturer AS eid av Alf Bjørn Nilsen, etablert et eget selskap som heter Sjøvegan Utleiebygg AS som har kjøpt Servicebygget, Strandveien 6 på Sjøvegan.

- Bygget er solgt for 1 700 000 kroner til Sjøvegan Utleiebygg AS. De overtok bygget og leietakere den 23.februar i år. Jeg ønsker dem lykke til med bygget og fremtiden!, sier Jon Henrik Larsen i Salangen-Nyheter AS.

- Nå skal jeg fortsette og fokusere kun på medievirksomhet og ikke eiendomsspekulasjon i fremtiden, avslutter Larsen med et smil om munnen.

ANNONSE
Annonse