Salangen-Nyheter

Russen fikk inn 16.000 til kreftsaken:

- Shout-out til russen!

Daggi Slettvold Helling roser russen i Salangen opp i skyene. FOTO: KREFTFORENINGEN

SJØVEGAN: Russen ved Sjøvegan videregående skole stilte opp som bøssebærere for Krafttak mot kreft. Kreftforeningen er kjempefornøyd med aksjonen i Sjøvegan. - Helt kanon, sier kommunikasjonsrådgiver Daggi Slettvold Helling.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I forrige uke stilte videregående skoler opp som bøssebærere til aksjonen Krafttak mot kreft som har blitt gjennomført igjennom flere år av russen i videregående skoler over hele landet. - Som russepresident er jeg veldig stolt over å kunne få være med på denne aksjonen. Vi vil også prøve å rekruttere flere personer for å delta på denne aksjonen, fortalte russepresident i Salangen, Elias Braathen i et tidligere intervju.

- Helt kanon

Daggi Slettvold Helling som er kommunikasjonsrådgiver ved Kreftforeningen i Troms er helt i hundre over den fantastiske innsatsen som er gjort av russen, blant annet i Salangen. - Vi i Kreftforeningen er kanon fornøyde med aksjonen på Sjøvegan! Pene 16.000 kroner brakte russen inn. En super shout-out til russen!,  samt alle de frivillige som har brukt sin tid, på en utrolig inspirerende og god måte!, sier Daggi Slettvold Helling. Pengene som samles inn til årets aksjon skal gå til forskning på behandling og tilbud til alle som i dag har en kreftsykdom de ikke kan bli friske av. - 40 millioner takk til alle som har gitt på bøssene! Kreftforeningen lover at pengene går til formålet, avslutter Helling til nettavisen.