Salangen-Nyheter

SIF Turn i hundre

En gladmelding fra SIF Turn i dag er at lokallaget med stormskritt nå nærmer seg 100 aktive utøvere, og antallet øker hver uke. - Dette synes vi er utrolig morsomt og tar derfor de praktiske utfordringen med godt humør, skriver gruppa i en pressemelding.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Turn-miljøet i Salangen er under stadig vekst. Allerede er nærmere 100 medlemmer tegnet.  

En av utfordringen er bl.a. at SIF Turn nå vil ha behov for flere trenere. - Vi trenger både de yngste som har lyst å starte en trenerkarriere men også foreldre med tidligere turner/trener/instruktørerfaring, skriver turngruppa i en pressemelding. - Kan du sette av 2 timer en gang i uka så gjør du en kjempeinnsats for det flotte ungdoms og idrettsmiljøet vi har i SIF Turn og i kommunen forøvrig, fortsettes det i meldingen. Nødvendig tilrettelegging, opplæring og kursing - det skal SIF Turn ordne. De som har lyst til å prøve seg om trener, kan ta kontakt med Frode Bruvoll eller Therese Rasmussen i turn-gruppa.Siste treningsdag

Forøvrig er det 1.oktober som er siste treningsdag i Salangshallen. Fra og med neste uke vil all trening være i Kulturhuset, storsalen. - Dette ser vi fram til med spenning men tror vi skal få det fint i kulturhuset i vinter. Og så ser vi fram til å komme tilbake til en ny og flott idrettshall til oppstarten neste høst, skriver gruppen i pressemeldingen.

Arkivfoto: Jon Henrik Larsen