Salangen-Nyheter

Salangens tur til å arrangere BKTS:

SIF-turn trenger DEG!

SJØVEGAN: SIF-turn skal i år arrangere barnekretsturnstevne og i den forbindelse søker de nå etter både sponsorer og frivillige til å være med å gi de omlag tusen turnerne som er forventet en best mulig opplevelse.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I år er det Salangens tur til å arrangere barnekretsturnstevne, og i den forbindelse søker SIF turn nå etter både frivillige og sponsorer. Charlotte Olsen som er sponsoransvarlig for arrangementet, Charlotte Olsen forteller til nettavisen at de til nå har fått i boks sponsoravtaler med både Salaks, Astafjord Vekst, Sport 1 og Sparebank 1, men at de fortsatt er på jakt etter flere. – Det er mange ting som skal handles inn til et såpass stort arrangement, både av mat og tjenester. I tillegg er det fast tradisjon at arrangøren gir en liten gave til alle deltakerne på stevnet, noe som også må kjøpes inn, sier Charlotte Olsen.

Trenger mange frivillige

For at arrangementet skal kunne gå mest mulig smertefritt og også være trygt er det også nødvendig med en viss frivillig innsats, derfor blir alle foreldre tatt i bruk, men allikevel er ikke dette alene nok til å dekke behovet som vil være tilstede under arrangementet hvor det forventes omlag tusen turnere fra fjern og nær. I den forbindelse oppfordrer både leder for SIF-turn, Isabell Sørensen og sponsoransvarlige Charlotte Olsen alle som ønsker å bidra om å ta kontakt. Dette kan gjøres direkte til Isabell.